zondag 26 augustus 2012

Personal: Familie bezoek in Engeland

Hallo allemaal,
voor het eerst een persoonlijk artikel op NailsID! Een primeur.
Ik wil graag sorry zeggen voor het feit dat er al een week niks is geupload hier op NailsID. Maar, ik heb er een goede reden voor, ik ben namelijk sinds begin deze week in Engeland om voor het eerst mijn schoonouders te ontmoeten. Mijn verloofde is namelijk een Engelsman, en zijn vader en stiefmoeder wonen nog in Engeland.

Ik vond het echt mega spannend om ze te ontmoeten, maar gelukkig is het een "lovely couple" en voel ik me hier al helemaal thuis.

Ik heb gigantisch veel geshopt en schrikbarend veel nagellak en kleding gekocht. Als ik terug ben in nederland zal ik een uitgebreide shoplog voor jullie maken en ik heb meer dan genoeg om weer wat swatches te laten zien en mooie nailarts te maken.

Woensdag gaan we al weer terug naar Nederland dus donderdag zal er zeker weer een artikel voor jullie klaar staan.

Ik vind het vervelend dat jullie zo lang moeten wachten, het stomme is namelijk dat ik alles klaar had gemaakt voor dat ik op vakantie ging. Ik had foto's gemaakt voor de artikelen en ik hoefde ze alleen nog in blogger te zetten, dit ben ik alleen dus echt helemaal vergeten.

Ik ga nu nog even genieten van mijn vakantie en met een beetje geluk heb ik nog wat tijd om eerder een artikel te plaatsen.

Liefs,
Natsja.

2 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier nog! Ik ben heel erg benieuwd naar je shopblog :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik heb een erg fijne vakantie gehad. Dee shoplog staat online. Ik hoop dat je het leuk vind!

      Verwijderen