woensdag 3 oktober 2012

Aankondiging: LE Catrice SpectaculART!

 Het is weer zover! Catrice komt met een nieuwe Limited Edition genaamd SpectaculART. Deze limited edition is geinspireerd door de prachtige kleuren uit India gecombineerd met couture. Van prachtige nude tinten tot diep bordeauxrood. Natuurlijk komen er geweldig veel prachtige nieuwe producten uit, maar ik richt mij alleen op de nagellakjes en die ga ik hier dan ook aan jullie showen.

Sorry just a Dutch article this time because it's about the new Limited Edition by Catrice which will only be available in Holland and Belgium.
Om te beginnen heb ik eerst een kleine sneak preview van deze geweldige Limited Edition voor jullie! Ik zelf raak al helemaal enthousiast als ik dit filmpje zie!

De volgende nagellakken (en natuurlijk dag andere producten) zullen van november t/m half december in de Kruidvat en Trekplijster te verkrijgen zijn:
C01 Artfully Lustrous

C02 Holi Hai

C03 Revel The Red

C04 Soulful


En natuurlijk wordt er ook een prachtige topcoat uitgebracht met deze Limited Edition die het effect moet geven als of er bladgoud op je nagels zit! Ik ben erg benieuwd.
Gold Leaf Top Coat


De nagellakken gaan €2,69 kostten en zijn zoals ik al eerder zei te verkrijgen van november t/m half december.


Kijken jullie al naar deze Limited Edition uit? Ik in ieder geval wel!

1 opmerking: