donderdag 4 oktober 2012

Aankondiging: Essence LE Breaking Dawn part 2!

 Gister zagen jullie al de aankondiging van een nieuwe Limited Edition van Catrice genaamd SpectaculART! Maar ook Essence komt met een geweldige nieuwe Limited Edition geinspireerd door de laatste film van de Twilight Saga namelijk Breaking Dawn part 2! Dit is dan ook de naam van deze Limited Edition. Ik kan jullie verklappen dat er geweldige producten in deze editie zitten maar ik ga jullie hier alleen de nagellakken laten zien. Zijn jullie nieuwsgierig?

Sorry, just a Dutch article again, same story as yesterday. I hope you guys don't mind. I really do apologize for this.
Ik zelf ben helemaal gek van de Twilight boeken en van de films en ik kan dan dus ook niet wachten tot dat de laatste film eindelijk in de bioscoop te zien zal zijn! Toen ik het persbericht van Essence binnenkreeg zat ik dan ook echt te stuiteren. Een nieuwe Limited Edition helemaal in het teken van Breaking Dawn part 2! Hoe leuk is dat?!
Maar goed, ik zal jullie niet langer laten wachten en ga jullie voorstellen aan de geweldige nagellakjes!

Jacob's Protection

Alice Had a Vision - Again

A Piece of Forever


Edward's Love


Het zijn allemaal vrij donkere kleuren (op de gouden kleur na dan) maar dit past natuurlijk erg goed bij het hele "vampire theme". Ik zelf kan echt niet wachten tot ze in de winkel liggen en ik ze meteen in mijn winkelmandje kan gooien om ze mee naar huis te nemen.

Deze Limited Edition zal te koop zijn in november bij de Kruidvat en Trekpleister en de lakjes zullen €1,99 gaan kosten.
Ik kan jullie trouwens verklappen dat er ook een prachtige blush te koop zal zijn, en deze staat ook zeker op mijn verlanglijstje!


Wat vinden jullie van deze Limited Edition? Kunnen jullie ook niet wachten om de producten te kunnen kopen?

2 opmerkingen:

 1. De gouden lijkt me gaaf alleen ik hoop dat ze fijner lakken dat de class of 2013 lakken!
  Die vind ik echt niet fijn
  Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh goed dat je het zegt, wel balen zeg dat ze zo vervelend lakken. Hoe kan dit dan? Strepen ze erg ofzo?
   x

   Verwijderen